Połączenie międzynarodowej kuchni ze smakami inspirowanymi lokalną tradycją kulinarną pozwala delektować się wykwintnymi daniami kuchni światowej i odkrywać na nowo potrawy kuchni regionalnej.
Podwędzany tatar, rosół z dziczyzny, kartacze, krem z kiszonej kapusty – dania proste i jednocześnie zaskakujące wyrazistością oraz pełnią smaków i aromatów, tworzone są z darów lasów, pól i sadów Podlasia. Sezonowe produkty i wyselekcjonowane plony ziemi podlaskiej, dostarczane przez lokalnych producentów, to gwarancja świeżości i jakości przygotowywanych potraw.
Pełnię smaków międzynarodowych i tradycyjnych dań wzbogaca karta wyselekcjonowanych win.
Godziny otwarcia restauracji:
Niedziela-Czwartek: 13:00 - 22:00
Piątek-Sobota: 13:00 - 23:00
Zarezerwuj stolik:
E-mail: restauracja@zamekjanowpodlaski.pl
Tel.: 83 379 08 55