Rozrywkę na parkiecie jak zawsze uzupełnią wyborne smaki, przygotowane na specjalną okazję przez samego Szefa Kuchni zamkowej Restauracji Masztalerz. Tym razem motywem przewodnim wieczoru będą szparagi oraz wino.
Impreza będzie hitem weekendu "Wino i szparagi" (sprawdź program atrakcji na pobyt 26-28.04).
Termin wydarzenia: 27 kwietnia (Sobota), start: 20:00
Miejsce wydarzenia: Sala bankietowa Naruszewicz (Poziom -2)
Cena biletu: 80 zł / os.
Obowiązuje wyłączna sprzedaż internetowa i wymagana jest przedpłata 100%. Oferta bezzwrotna: nie ma możliwość zwrotu kosztów w przypadku anulowania rezerwacji.
Ilość miejsc ograniczona. Istnieje możliwość rezerwacji stolików (dla grup minimum 10-osobowych).
Aby dokonać zakupu biletu, kliknij REZERWUJ ONLINE i wybierz ilość biletów. Kliknij KUP TERAZ i w polu „Dodaj dedykację do vouchera”, wpisz imiona i nazwiska każdego uczestnika.